Om os - Vi elsker fødselsdage

Vi er to travle mødre, som altid selv har følt os meget tidspressede over børnenes fødselsdage… men samtidig elsket at finde på sjove og kreative ideer og temaer til festen for vores egne unger. Og dem har vi nok af - både unger og ideet!! 

Vi har tit haft andre forældre, som har spurgt om hjælp til ideer og udførelse af en god fødselsdagsfest, så det var nærliggende at lave noget, som virker for ALLE pressede og travle forældre, som måske ikke altid har tiden og kreativiteten til selv at finde på de små finurlige lege etc. 

Vi begge mener helt klart, at alle børn har ret til en fantasifuld og kreativ fødselsdag og vi elsker at se børn som griner, fniser, undres, opdager og oplever. 
Så vi er gået all in. Vi har begge sat vores lid til ideen om Party2Go og er gået ind i projektet 100% og lidt til og vores mission med vores "nye" liv er at få smil frem på børns og forældres læber.

Vi tager udgangspunkt i temaer og universer, som børnene allerede kender en smule til, men der vil altid være et lille element af læring eller "prøver" - helt uden at det nogensinde bliver konkurrencer.

Vi skriver historierne helt fra scratch og bruger lang tid på moodboards, brainstorming og forslag til historiens gang… alt sammen noget, som bliver lavet om mange gange, før vi når det endelige resultat og samtidig noget vi ved virker for børnene og den voksne. Dette er en enormt sjov proces og vores egne børn har stået for skud til mange "prøvelege" og ideoplæg.

I vores temakasser vil du altid finde alt, hvad der behøves til borddækning og oppyntning af omgivelserne, rekvisitter som børnene kan tage med hjem som et godt minde, ideer til opskrifter og forslag til ekstra lege - alt sammen nænsomt udvalgt og ofte designet af os, så det passer til netop det bestemte tema og leg. Du kan læse meget mere om vores fødselsdagskassser her.

 

Vi håber, at du vil glæde dig over denne unikke mulighed for at lette dine bekymringer næste gang dit barn har fødselsdag. Vi glæder os til at kunne præsentere endnu flere spændende temaer i den nærmeste fremtid.

 

Mange hilsener

Pernille og Vibe

 

Læs vores interview med Frederiksborg Amtsavis her.