Sådan bliver vores fine billeder til

Her på siden vil vi gerne fortælle dig lidt om vores skønne (og hårde) dage med fotoshoots.

Glade og begejstrede børn er ikke noget, man bare lige kan fremtrylle eller fremtvinge på billeder…. Så derfor er alle vores billeder taget, mens der holdes en ”næsten normal” fødselsdagsfest – vi mangler faktisk kun et rigtigt fødselsdagsbarn.

Alle børnene er selvfølgelig søde, smukke og dejlige børn, som vi kender både godt og mindre godt. Men fælles er, at de alle syntes, det var rigtigt sjovt at få lov til at lave en fiktiv fødselsdag og ikke mindst også spise en masse god kage.

 

Vores superhelt til fotograf – Claus Birch – har de hemmelige kræfter og evner, der skal til for at gøres sig helt usynlig, når børnene gennemgår de forskellige temaers historie og prøvelser. Denne evne er enormt vigtig, når der skal tages ægte billeder af børn, som leger og har det sjovt. 

 

Dog tror vi, at Claus’ supermandskræfter slap op efter en dag med 30 børn i leg… igen tager vi hatten af for alle landets pædagoger og lærer. Men Claus er en helt uundværlig del af vores lille team, når vi skal vise jer stemningsfulde billeder af hver fest.

 

Lidt morgentrætte børn i starten af dagen

Maden bliver foreviget til opskrifterne

Skønne unger med briller og skæg

Krigsmaling i en fart

Glade medlemmer af Sortfodsstammen

 

For os er det rigtig vigtigt, at vores billeder afspejler virkeligheden, og at det som er brugt på billederne, er noget som medfølger i temakasserne. Her er hverken heliumballoner eller konditorlagkager… men alt er vist og lavet, så ALLE forældre kan være med og ikke mister modet undervejs.

 

Læs også mere om vores superfotograf HER eller tjek hans hjemmeside

http://clausbirch.dk/