Hold en nem børnefødselsdag med en fødselsdagskasse

Vi har samlet en hel fødselsdagskasse som gør jeres børnefødselsdag til en leg. Med vores fødselsdagskasser kan du næsten bare læne dig tilbage når du skal holde fødselsdag for dit barn. Vælg hvilket tema du og dit barn kan lide, bestil og den bliver leveret til dig efter et par dage. I fødselsdagskasserne finder du alt til børnefødselsdagen. Oppyntning, bordpynt og rekvisitter til sjove lege. Vi har skrevet en spændende historie der fører børnene ind i en sjov og spændende fantasiverden. Med den nøje sammensatte oppyntning og valg af rekvisitter er oplevelsen fuldendt.

 

 

I får helt sikkert en sjov børnefødselsdag

Vi er sikre på at I får en sjov børnefødselsdag med vores fødselsdagskasser. Vi har med vores mange års erfaring i at holde børnefødselsdage, og dermed stor ekspertise i hvad der virker for børn. Vi har sørget for det meste i fødselsdagskassen, og dermed gjort det nemt for dig. Men vi forestiller os at du og eventuelt andre voksne lever sig ind i temaet, måske også klæder sig ud, og er engagerede i historiefortællingen. Er der ikke lige overskud eller lyst til det, er det selvfølgelig også muligt at nøjes med at sætte legene i gang og børnene har stadig en fantastisk fødselsdagsfest.

Hvordan virker vores fødselsdagskasser 

Når du køber en fødselsdagskasse hos os bliver du guidet igennem 2-3 timers sjov børnefødselsdag. Det hele starter et par uger i forvejen hvor du kan printe invitationer lavet specifikt til din fødselsdagskasse. Se alle invitationerne og mange flere tips & idéer her. Når du har bestilt kassen får du et separat hæfte med opskrifter. Opskrifterne passer selvfølgelig også til din fødselsdagskasse. Derudover får du et hæfte med en historie der leder børnene ind i et fantastisk fantasi-univers. Lige meget om de skal lege enhjørninger, hemmelige agenter eller rejse til rummet garanterer vi at fødselsdagskassens tema er gennemført. Historien gør det også nemt for de voksne. Her er inkluderet sjove lege, forslag til spisetid og pludselig er der gået tre timer.