Sjov og fantastisk børnefødselsdag

 
 
Hos Party2Go har vi en mission. Vi mener at

alle har ret til en sjov børnefødselsdag

 

 

 

 

Se alle vores fødselsdagskasser her.
Vi synes at børnefødselsdagen er super vigtig! 
 • Den skaber nogle sociale relationer mellem dit barn og andre børn.
 • Dit barn får lov til at føle sig som midtpunkt for en dag.
 • Hvem elsker ikke at holde en fest, pynte op og lege nogle sjove lege?

Vores fødselsdagskasser skaber lige præcis de rammer for dit barns næste børnefødselsdag.

 

 

 

Med en historie bliver både børn og voksne guidet igennem børnefødselsdagen. Vi vil gerne gøre det nemt for dig at holde børnefødselsdag. Derfor har vi skrevet en historie som gennem fortællingen også guider de voksne igennem børnefødselsdagen. Med små kommentarer om: Her vil det været et godt tidspunkt at spise. Eller: Nu samler alle børnene sig to og to til den næste leg. På denne måde er du ikke i tvivl om hvad næste skridt er til fødselsdagen. Vi anbefaler at I har læst historien igennem et par gange for at have overblikket. Vi har hørt fra flere kunder at de læser historien højt for deres barn. Det skaber spænding og glæde omkring fødselsdagen, og gør samtidig at både fødselsdagsbarnet og de voksne ved hvordan fødseldagen forløber.

 

 

 

Hos os finder du ingen hyldevarer!

Alt er designet, skabt og skrevet fra bunden. Vi har brainstormet og skrevet historierne selv. Det er det der skille os ud fra alle andre på markedet. Når du køber en af vores børnefødselsdage kan du være helt sikker på at den er unik og gennemført. 

 

Når vi skriver en historie til et specifik tema er der nogle ting vi altid har fokus på:

 • Du kender dit barn og gæsterne bedst! 
  Derfor er det vigtigt for os at historien kan tilpasses til præcis jeres ønsker og krav. Har du ikke lyst til at følge den 100%? Skidt pyt. Du kan plukke ud af historien præcis som du har lyst til.
   
 • Legene skal være inkluderende og sjove.
  Det skal gerne være noget hvor alle kan være med. Det er ikke sjovt hvis der er én vinder. Vi synes det er vigtigt at alle børnene har det sjovt og deltager på lige fod i legen.
   
 • Der skal ALTID være balloner og en ”skattejagt”.
  Nogle ting skal bare altid være med til en børnefødselsdag. Som en del af vores historie er der også en skattejagt. Vi bruger måske ikke ordet ”skat” – men du kan være sikker på at børnene skal ud og på jagt. For eksempel i ”Rejsen til Rummet” hvor børnene er på jagt efter den forsvundne månerobot! Eller i temafesten ”De Forsvundne Heste” hvor børnene (som du måske har regnet ud) skal ud og finde de forsvundne heste.
  Balloner er en anden ting. Vi har en fantastisk ballon-leverandør, som vi har besøgt i Kina. Vi vælger farverne der passer til temaerne så børnefødselsdagen er gennemført.

 

 

Vi brænder for at give jer den bedste børnefødselsdag til en god pris. Når du køber en af vores fødselsdagskasser skal du kun købe ind til mad ud over det du får med kassen.

 

Vi ønsker jer en fantastisk fest!